Baner
Baner
Baner
Baner
Bumbar d.o.o., Sveta Nedelja
Gost » 3 - Srp 18, 2011

Bumbar d.o.o., Sveta Nedjelja

U Svetoj Nedelji, slikovitom mjestu nadomak Zagreba, na staroj Samoborskoj cesti u blizini naselja Hoto ville, smještena je obiteljska tvrtka Bumbar d.o.o. osnovana 1992. godine. U početku našeg postojanja, bavili smo se trgovinom vinima, a kasnije, kada se na tržištu pokazala potreba, i trgovinom staklenom ambalažom – bocama, staklenkama, čepovima, zatvaračima od raznih materijala, PVC kapicama, te ostalom sitnom opremom kao što su punilice, ukrasne kutije, vrećice. 2004. godine uselili smo u vlastitu novu poslovnu zgradu s uredima, skladištem i maloprodajnom trgovinom s više od 400 vrsta staklenih boca raznih oblika i veličina.

Trgovina je otvorena radi što bolje ponude i prezentacije vrhunske kvalitete naših zastupljenih proizvoda, te što uspješnije suradnje s Vama našim cijenjenim kupcima. Na raspolaganju vam stoji niz stručnjaka koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Isto tako, možete obaviti brzu i jednostavnu narudžbu proizvoda. Tako možemo reći,da su danas naši kupci vinari, uljari, proizvođači žestokih i bezalkoholnih pića, obiteljska gospodarstva, drugim riječima profesionalci ali i hobisti, te svi koji žele lijepo upakiran proizvod.

Trenutno zastupamo 10-tak talijanskih, slovenskih i njemačkih proizvođača stakla, čepova i zatvarača koji svojim dizajnom i...


Videooglasi.eu koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web portala videooglasi.eu slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na "Slažem se". Za detaljnija pravila o koristenju kolacica procitajte ovdje pravila koristenja.